avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot rămâne cu contractul suspendat pana la 2ani? Sau ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot rămâne cu contractul suspendat pana la 2ani? Sau trebuie ...

Pot rămâne cu contractul suspendat pana la 2ani? Sau trebuie sa ma intorc la munca obligatoriu daca tata isi ia cele doua luni? De pe 10.06 - 10.08 are tata concediu cc . Eu pot ramane in continuare acasa pana la 2 ani cu contractul suspendat? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:11, 2 Iunie 2025
Puteti ramne in concediu fara plat pe durata celor 2 luni.

persoana care a solicitat inițial concediul și indemnizația pentru creșterea copilului poate opta pentru concediu fără plată sau, după caz, pentru realizarea de venituri supuse impozitului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Durata concediului de crestere copil Agota2016 Agota2016 Buna ziua! Eu am nascut la 10 septembrie 2014. Am ales 2 ani, astfel dupa vechea lege ar trebui sa intorc la servici la 10 august pentreu ca si tata este ... (vezi toată discuția)
Intoarcere din ccc daca tatal nu doreste sa isi ia cele 2 luni Anna8 Anna8 In cazul in care tatal nu doreste sa isi ia cele 2 luni, mama poate ramane acasa in acele 2 luni in continuare cu contractul.suspendat (evident fara plata ... (vezi toată discuția)
Ccc obligatoriu pentru tata o luna ramiha ramiha Buna ziua, am si eu nevoie de un raspuns din partea dvs. Dupa nastere vreau sa intru in CCC pentru an. Am inteles ca pentru copiii nascuti dupa 1 martie ... (vezi toată discuția)