avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Daca am platit integral scoala de soferi, si din alte ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Daca am platit integral scoala de soferi, si din alte motive ...

Daca am platit integral scoala de soferi, si din alte motive nu am facut nici o ora, timp de un an, mi-au spus ca banii ii pierd si nu pot beneficia de ei acum cand pot face orele. Trebuie sa platesc iar suma integral. Pot recupera banii platiti daca nu am beneficiat de serviciile scolii de soferi?

Alte discuții în legătură

Am plătit integral un curs la o școală de șoferi dar, din motive personale, am renunțat și am cerut restituirea parțială a taxei. nu vor să-mi dea nimic înapoi, m-ar ajuta o sesizare la anpc? GT834 GT834 Numele meu este G. T., sunt din Galati. In urma cu trei saptamani m-am inscris la un curs in vederea obtinerii atestatului de instructor auto, la o scoala de ... (vezi toată discuția)
Plangere scoala de soferi ContSters308212 ContSters308212 Nu stiu daca s-au mai postat intrebarile aceastea ,da va rog sa-mi raspundeti: Care-i institutii pot reclama scoala de soferi la care m-am inscris, ... (vezi toată discuția)
Problema scoala soferi caramela689 caramela689 Buna ziua! Am urmat cursurile unei scoli de soferi, am achitat integral scoala.In luna august 2015 am terminat scoala, iar la inceputul lunii decembrie am ... (vezi toată discuția)