avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara,anul trecut pe 3 decembrie am avut un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara,anul trecut pe 3 decembrie am avut un accident,fara ...

Buna seara,anul trecut pe 3 decembrie am avut un accident,fara victime,și fără să fie cineva rănit, doar pagube materiale,fiind sub influența alcoolului in care la etilotest mi-a ieșit 0,61,mi sa pus interdicție de a conduce pe Romania timp de 1 an de zile,întrebarea este după ce expira interdicția pot conduce ? Specific că permisul este de Italia, mulțumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 09:23, 8 Iunie 2025
Da, puteți conduce în România după ce trece perioada de un an.
Chiar daca procesul nu este terminat ? La ce am înțeles până nu se termină procesul nu pot face nimic și decât o sa îmi amâne interzicerea
Păi ați scris că deja aveți interdicție! De ce nu scrieți ca nu există o hotărâre judecătorească definitivă ?Interdicția de 1 an începe din ziua imediat următoare datei hotărârii judecătorești definitive.
Ultima modificare: Duminică, 8 Iunie 2025
latka, utilizator
Și mai este problema că încă nu sunt analizele la sânge.

latka a scris:

Da, puteți conduce în România după ce trece perioada de un an.

Pai am interdicție deja 1 an data dovada de la poliție,asta înseamnă că până nu te termina procesul se poate prelungi interdicția? Menționez că nu am antecedente de nici un fel

latka a scris:

Păi ați scris că deja aveți interdicție! De ce nu scrieți ca nu există o hotărâre judecătorească definitivă ?Interdicția de 1 an începe din ziua imediat următoare datei hotărârii judecătorești definitive.

Alte discuții în legătură

Accident andreyutzu22 andreyutzu22 Am si eu o problema...am patit in octombrie un accident...o tamponare intr-un parapet....nu au fost victime...problema este ca eram sub influenta ... (vezi toată discuția)
Conducere cu permis suspendat decorcristi decorcristi Buna seara.stimati avocati. Vreau sa va rapesc 2 min din viata d-voastra. Va rog sa ma ajutati cu un singur raspuns la problema pe care o am.in data de ... (vezi toată discuția)
Am fost prins conducand sub influenta alcoolului adrian0419 adrian0419 in data de 3 dec 2010 am fost oprit de un echipaj de politie in Podul Turcului si la etilotest mia iesit 1,09 acum astept sa vina rezultatul de la med legala ... (vezi toată discuția)