avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pentru contabilitatea unui ONG
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pentru contabilitatea unui ONG

Bună ziua,

Pentru contabilitatea unui ONG mai este necesară înregistrarea bonurilor fiscale pentru plățile efectuate cu cardul sau sunt suficiente extrasele de cont? Vă mulțumesc.
Ultima modificare: Marți, 10 Iunie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: aedludens , utilizator 09:08, 11 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă țineți contabilitatea in partida dubla, trebuie sa țineți cont de funcționalitatea fiecărui cont. Sunt conturi la care veți inregistra după extrasul de cont și altele la care înregistrați facturile, bonurile fiscale, chitanțele.
Vă mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asociatia parintilor infiintata conform og 26/2000 monicaion monicaion Parintii elevilor unei clase au infiintat o asociatie neguvernamentala in scopul imbunatatirii calitatii actului educational, deci fara a desfasura vreo ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli asociatie Adrianro2019 Adrianro2019 Buna ziua, Daca o Asociatie culturala, primeste niste bani in cont, bani proveniti din donatii, sau acei 3.5% si cheltuie din acei bani pentru a ... (vezi toată discuția)
Inregistrare plati pentru un card omv eduard56463 eduard56463 Buna seara, am o mica problema, eu mi-am comandat un card omv , la începutul luni eu pun o suma de bani pe card ( plata in avans) pretul a cat crezi ca o sa ... (vezi toată discuția)