avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cand se depune declaratia pentru plata cass si cand ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cand se depune declaratia pentru plata cass si cand trebuie facuta plata?

Buna ziua.Am incasat dividende calculate pentru anul 2024 in luna iunie 2025.Cand se depune declaratia pentru plata cass si cand trebuie facuta plata? Multumesc,
Ultima modificare: Marți, 10 Iunie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Plata cass persoana fizica incaseaza dividende in ani diferiti iulia.manu iulia.manu Buna ziua! O persoana fizica incaseaza dividende de la o persoana juridica peste plafonul de scutire a cass. Intrebarea mea este: daca in anul 2024 ... (vezi toată discuția)
Plata cass dacă am cumpărat actiuni AlinaDumitrache AlinaDumitrache Am cumpărat acțiuni la Bursa București anul trecut și am primit dividente Am înțeles că impozitul pe dividente se reține la sursa ,la brokerul cu care ... (vezi toată discuția)
O persoana fizica care primeste chirie de la o persoana juridica ... florioan@gmail.com florioan@gmail.com o persoana fizica care primeste chirie de la o persoana juridica in anul 2025 in valoare de 3200 lei lunar trebuie sa depuna declaratia unica in anul 2025? (vezi toată discuția)