avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am fost în urma cu o luna la un parc de mașini ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am fost în urma cu o luna la un parc de mașini second-hand hand ...

Bună.
Am fost în urma cu o luna la un parc de mașini second-hand hand. Doamna de acolo mi-a propus sa facem un fel de simulare sau verificare la biroul de credit, drept pt care am primit pe mail mai multe documente. Nu am înțeles decât faptul ca mi-am dat acordul pentru prelucrarea datelor personale. Nu am cumpărat nimic pentru ca rata mi s-a părut prea mare. Acum o săptămână am primit un mesaj prin care mi se spunea ca rata contractului este scadenta și ca am de plata suma de 1162 de lei.
Ce pot face în condițiile astea? Am timis mail la banca respectiva, dar nu am primit nici un răspuns.
Mulțumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Iunie 2025
izabelle_lup, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:29, 12 Iunie 2025
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vedeti intai ce ati semnat, apoi mergeti la.banca, ce banca e? Verificati intai situatia, poate ati solicitat credit si aveti banii in cont.
Daca nu e cazul, faceti plangere penala.
Ultima modificare: Joi, 12 Iunie 2025
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare la biroul de credit fara aprobarea mea valeantudor valeantudor Buna ziua, Am o problema cu o banca ... acum vreo 6-7 luni am fost jefuiti de aproximativ 6,000 RON (bani cash, din casa) si, cum aveam nunta dupa 2 luni, ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca si firma de recuperare creante. ionutradut ionutradut Buna ziua, In anul 2010 am solicitat o refinantare la un credit de nevoi personale ,data scadenta fiind 15 ale fiecarei luni.In luna iulie ,pe data de ,12 am ... (vezi toată discuția)
Prescriere biroul de credite. floroiumarius floroiumarius Am facut un credit in2006 si am ramas restant3luni .am fost sa muncesc in italia am trimis banii in tara dar eram deja la biroul de credite..Ma cautat o firma ... (vezi toată discuția)