avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordare CIC la finalizarea concediului paternal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordare CIC la finalizarea concediului paternal

Buna ziua, am urmatoarea situatie:
un angajat a beneficiat de concediu paternal in perioada 30.05.2025-13.06.2025 si solicita CIC pana la varsta de 2 ani a copilului.
Data nasterii copilului 22.05.2025, sotia nu este angajata si in consecinta nu beneficiaza de CIC.
Avand in vedere faptul ca data la care inceteaza concediu paternal este vineri 13.06.2025 si reluarea activitatii se face cu luni 16.06.2025, este corect sa acord suspendarea CIM-ului cu data de 16.06.2025 sau trebuie acordata cu ziua urmatoare, aceasta fiind 14.06.2025?
Ultima modificare: Joi, 12 Iunie 2025
Cristina1794, utilizator

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil tatal GabrielStefan84 GabrielStefan84 Buna ziua Sotia nascut in februarie 2014, urmand ca la sfarsitul lunii aprilie (mai exact 27 aprilie sa incheie concediul de maternitate). Incepand cu 28 ... (vezi toată discuția)
O luna de concediu de indemnizatie crestere copil pt. tata si stimulent cristi_cornea cristi_cornea Buna ziua. Sotia este in concediu de crestere a copilului, optand pt. varianta de 1 an. Copilul implineste varsta de 1 an in 07.02.2016. Eu, sotul, nu am ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie 2013 pentru cic 3 ani probleme medicale robermar robermar Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarele: beneficiez de indemnizatie crestere copil pana la varsta de 3 ani pt probleme medicale. Copilul implineste 2 ani in 6 ... (vezi toată discuția)