avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... copilul meu a fost atachat de un caine periculos, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

copilul meu a fost atachat de un caine periculos, lasat fara ...

copilul meu a fost atachat de un caine periculos, lasat fara lesa si botnita pe o plaja publica.
Copilul a fost la un pas de moarte, a necesitat zile de internare la urgenta, operatie si continua tratament.

imi puteti recomanda cum sa fac plangere sau un avocat
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 10:17, 13 Iunie 2025
Pai, cand s-a intamplat? Nu a fost sesizata politia pana acum?
Trebuie scos certificat medico legal. Cunoasteti proprietarul?
Trebuia sa mergeti la politie pana acum si sa faceti plangere direct.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caini de lupta, liberi in spatiul comun Dana Marin Dana Marin In parcul de cativa metri patrati dintre blocurile complexului in care locuiesc iese lumea cu cainii. Aproape nimeni nu stringe mizeria dupa caini si s-a facut ... (vezi toată discuția)
Pitbull fara botnita murafa26 murafa26 Buna ziua, As avea cateva intrebari legate de acest subiect De cativa ani in zona in care locuiesc , o persoana isi plimba cainele de rasa pitbull fara ... (vezi toată discuția)
Cainii de talie mica anca2015 anca2015 buna ziua....am citit despre hotararea din 2002 despre cainii agresivi...eu am o problema cu un caine de talie mica al vecinului de bloc...baiatului meu a ... (vezi toată discuția)