avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua Eu am doua popriri pe cont. In fiecare luna ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua Eu am doua popriri pe cont. In fiecare luna mi se ia ...

Buna ziua
Eu am doua popriri pe cont. In fiecare luna mi se ia aproximativ jumătate din salariu. Astăzi am aflat că banii au ajuns doar la un executor judecătoresc, nu la ambii. Este corect? Banca nu trebuia să împarte suma procentual la ambii executori? Ce îmi sugerați sa fac?

Alte discuții în legătură

Poprire cont alicess alicess Buna ziua, Am o poprire pe contul bancar si o descoperire de card la aceeasi banca. De 3 luni, banca imi opreste 1/3 din salariu insa nu a virat nicio suma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , in data de 15.09.2023 mi s a înființat o poprire ... Remuskkk Remuskkk Buna ziua , in data de 15.09.2023 mi s a înființat o poprire pe contul bancar la care mi s a retinut lunar procentul legal , in luna ianuarie 2024 atât eu ... (vezi toată discuția)
Poprire, deblocare cont soaresiluna soaresiluna Buna ziua. Daca am doua popriri pe salariu si de la un alt executor mi s-a facut blocare de card unde imi intra ce ramane din salariu dupa popriri, se poate ... (vezi toată discuția)