avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Impozit chirii persoane fizice nerezidente
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Impozit chirii persoane fizice nerezidente

Buna ziua. Vă rog mult să mă ajutați cu un răspuns, pentru următoarea situație.
Pentru un contract de închiriere al unui imobil, situat in Germania, încheiat între un SRL din Romania și o persoană fizică domiciliată în Germania, se reține impozit ?
Plata se face lunar in euro, in contul din Germania al proprietarului.
Vă mulțumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Inchirierea casei de vacanta persoanelor interesate RAD  EMIL RAD EMIL ajutati-ma cu un raspuns la intrebarea :cum pot inchitia legal casa mea de vacanta unor interesati iar pe venituri sa platesc impozit statului .Nu prin forma ... (vezi toată discuția)
Sediu social in apartament inchiriat - riscuri si cheltuieli. bogdanstamate bogdanstamate Buna ziua, Detin un apartament pentru care am facut contract de comodat cu o societate comerciala (RENT SRL) care imi apartine si pe care il inchiriez prin ... (vezi toată discuția)
Pfa care desfasoara activitati in alte tari ue ralucaelena13 ralucaelena13 Buna ziua, As dori sa stiu care sunt conditiile legale in care un PFA inregistrat in Romania (de exemplu un electrician) isi poate desfasura activitatea in ... (vezi toată discuția)