avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Cum ar putea proceda o persoana de 52 de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Cum ar putea proceda o persoana de 52 de ani cu handicap ...

Buna ziua.
Cum ar putea proceda o persoana de 52 de ani cu handicap locomotor si auditiv, (parintii ii sunt insotitori) sa aiba prieteni? Ea mi-a cerut ajutorul, ce ar putea face dpdv legal, parintii nu ii dau voie sa discute cu persoane straine, tatal este foarte agresiv. Ea nu doreste sa apeleze la politie, cum am sfatuit-o, nu doreste sa ajunga intr-un azil. Nu poate trimite mesaj nici macar aici, tatal ii controleaza telefonul. Ce opinie aveti, cum ar putea proceda?

Alte discuții în legătură

Pot sa fiu data in judecata, daca nu am grija de tatal meu? Nervi Nervi Buna ziua. Nu stiu daca a mai fost pus spre dezbatere un asemenea caz. Orice ajutor din partea dvs. ar fi de mare ajutor. Am crescut in Casa de Copii, ... (vezi toată discuția)
Doresc sa plec de acasa anastasia02 anastasia02 Buna ziua! Ma numesc Anastasia si am 16 ani împliniti. Voi incepe prin a va spune despre ce este vorba, apoi voi pune intrebarile de rigoare. Provin ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!am citit lg 448-2006/b si nu reusesc sa inteleg daca ... Mariacol Mariacol Buna ziua!Am citit lg 448-2006/b si nu reusesc sa inteleg daca pe un bolnav de 86 ani cu handicap grav cu insotitor il putem interna pentru o perioada intr-un ... (vezi toată discuția)