avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... La institutia mea activează mai multe centre cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

La institutia mea activează mai multe centre cu diferite activități...

Bună ziua.
Pe scurt sa nu obosesc cu detalii.La institutia mea activează mai multe centre cu diferite activități. La CCM negociat recent spune așa: centrul 1 primește 4 zile de concediu suplimentar, centrul 2 5 zile și centrul 3 7 zile! Eu activez la un centru care le deservește pe toate! Întrebare: nu am și eu dreptul la 7 zile?.. În anexa aferentă fiecărui angajat eu am primit numai 4! E posibil dpdv al CCM să prind și dreptul cel mai mare? Adică 7 zile? Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:15, 9 Iulie 2025
Lucrati in centrul 3?
nu...la centrul 4... care le deservește și pe celelalte
De centru 4 nu mentionati nimic din c.c.m....
Centrul 1 - persoane vârstnice, centrul 2- persoane cu dizabilități, centrul 3- persoane cu probleme neuromotorii... 4 este un serviciu care le deservește pe toate ( preparare hrana, aprovizionare, departament tehnic...etc)
Ma refer la prevederea cu numarul de zile de CO.

Alte discuții în legătură

Modificare/renegociere contract colectiv de munca VasileVasi VasileVasi Buna ziua, La cateva luni dupa semnarea unui CCM, angajatorul doreste sa renegocieze niste articole, cerinte care ar fi in detrimentul unor angajati. Va rog ... (vezi toată discuția)
Sistem salarizare sanda2s sanda2s Asa cum este precizat in lege, fiecare angajat este incadrat la un anumit cod COR din care rezulta o ierarhie functionala. Intrebarea este: in aceeasi ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap sau pensie pentru limita de varsta? nina99 nina99 Am pe cinva care are 72 de ani si se descurca foarte greu cu pensia. Are o pensie de 440 ron in momentul de fata (15 ani fosta CAP si 7,5 la stat).E posibil ... (vezi toată discuția)