avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In cazul unui dosar penal care urmeaza sa fie ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In cazul unui dosar penal care urmeaza sa fie stabilita sentinta finala ...

Buna, as avea si eu o intrebare va rog . In cazul unui dosar penal care urmeaza sa fie stabilita sentinta finala , denuntul care s a facut in urma cu 5 luni , pentru reducerea pedepsei, se afla in stadiul de REM , care ar fii modalitatile de a benefica de reducerea pedepsei dupa finalizarea denuntului daca s a stabilit sentinta finala ? Fiindca organele de urmarire penala , nejustificat nu au avansat in cercetari cu totusi ca au fost informati si sesizati asupra necesitatii concretizarii denuntului.
Multumesc din suflet.

Alte discuții în legătură

Se poate amana un proces , pentru a astepta finalizarea unui ... Cristinadante Cristinadante Se poate amana un proces , pentru a astepta finalizarea unui denunt art 19 ? Am facut un denunt in timpul ce dosarul era pe camera preliminata . As dori sa ... (vezi toată discuția)
Ancheta prelungita stefan_000 stefan_000 am un dosar, la udriste, pentru alcoolemie 1.05 in sange, cercetarea se afla in desfasurare de peste un an si 5 luni. Cum pot face sa urgentez finalizarea ... (vezi toată discuția)
Reducerea pedepsei StefaniaR StefaniaR As dori sa stiu daca mai exista vre-o sansa de reducere a pedepsei cu 5 ani de inchisoare cu executare pe motivul de viol, avand in vedere ca au existat ... (vezi toată discuția)