avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Lucrez la primarie. Am o sentinta civila ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Lucrez la primarie. Am o sentinta civila prin care ...

Buna ziua.
Lucrez la primarie. Am o sentinta civila prin care CL de fond funciar a fost obligata la modificarea partiala a TP, in sensul modificarii tarlalei. Comisia nu a fost obligata si la intocmirea documentatiei. Ce trebuie sa fac in acest caz? Ce documente trebuie sa solicit de la reclamant pentru modicarea TP sau Primaria trebuie sa faca din oficiu documentatia? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Legea 18/1991a fondului funciar-sentinta civila ramasa definitiva si irevocabila care nu este pusa in aplicare de primaria unei comune ... panteraadi panteraadi Cauza civila-Plangere pe art.11 ,alin.4 din Legea 18/1991 a Fondului Funciar,parti in cauza au fost petentul ,Primaria-Comisia Locala de aplic. a Legii18/1991 ... (vezi toată discuția)
Rectificare titlu de proprietate Mihaelaancapurdea Mihaelaancapurdea Buna seara, Am si eu o problema cu un titlu de proprietate la care am descoperit o gresala in sensul ca este trecuta gresit numarul tarlalei. Imi puteti ... (vezi toată discuția)
Actiune in anulare titlu de proprietate ContSters6135 ContSters6135 Am si eu o speta. De pe urma unui defunct au ramas 4 mostenitori, care au formulat cerere de reconstituire in termenul legal. Comisia judeteana a validat ... (vezi toată discuția)