avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... ARHIVA MTTc CAGCCF ACH GOSTINARI
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

ARHIVA MTTc CAGCCF ACH GOSTINARI

Buna ziua!
Unde pot gasi arhiva MTTc CAGCCF ACH GOSTINARI? La aceasta Institutie am lucrat in perioada 1987-1990 si vreau sa obtin adeverinte de vechime intrucat am pierdut Carnetul de munca. Mentionez ca detin o copie a acestuia. Din pacate CM nu a fost scanat . Am luat legatura cu Ministerul Transporturilor, Arhivele Giurgiu, Ilfov, diverse societati de arhivare care mi-au fost recomandate de aceste institutii dar nu am obtinut niciun rezultat. Am vazut ca au mai fost persoane care au solicitat aceasta informatie si m-am gandit ca poate am o mica sansa sa descopar unde este arhiva ACH GOSTINARI.
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 18 Iunie 2025
corneliaganju@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:32, 19 Iunie 2025
Ce inseamna ACH?
ACH Gostinari -Antrepriza de Construcții Hidrotehnice Gostinari
Intrebati aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie adry. adry. Pentru recalcularea pensiei, unde pot gasi documentele arhivate referitoare la cei care au lucrat la Canal Dunare Giurgiu Bucuresti? (vezi toată discuția)
Unde pot gasi arhiva fostei cagccf bucuresti, antrepriza drumuri ... Raluca -Nicoleta Raluca -Nicoleta Unde pot gasi arhiva fostei CAGCCF Bucuresti, Antrepriza Drumuri si Poduri Cluj( punctul de lucru era la Statia de betoane Someseni) (vezi toată discuția)
Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)