În anul 2004 m-am căsătorit în Italia cu un cetățean italian alegând regimul separației de bunuri. La transcrierea actului de căsătorie în România nu a fost notificat regimul matrimonial pentru ca la acea dată în România nu există încă legea privind regimul matrimonial (a fost introdusă abia în anul 2011) In anul 2020 soțul meu a decedat iar eu datorită faptului că în certificatul romanesc nu este trecut regimul matrimonial mă găsesc în situația de nu a putea vinde un apartament cumpărat de mine în timpul căsătoriei (cumpărat în 2008) deoarece în contractul de vânzare-cumpărare este trecut ca proprietar și soțul meu tocmai pentru că în certificatul de căsătorie nu era stipulat regimul matrimonial care încă nu era introdus în România. Care ar fi soluția și cum ași putea rezolva această problemă, vă rog ajutați-mă cu un sfat.
Casatoria in italia
YoanaOL
buna ziua
eu m-am casatorin civil in italia si nu am inregistrat casatoria la ambasada romaniei.Deja au trecut mai mult de 6 luni. Pot sa merg sa imi traduc ... (vezi toată discuția)