avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Avem un teren intabulat 60 ari in care ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Avem un teren intabulat 60 ari in care titlul de proprietate ...

Buna ziua,
Avem un teren intabulat 60 ari in care titlul de proprietate este pe 4 persoane(bunica si fratii ei). Tata a mostenit dupa bunica si dupa un frate de-al bunicii deci ar avea drept la jumatate. Tatal meu a platit impozit 30 ani din 1995 deoarece din partea celorlati nu a existat nici un interes.
Tata a murit si as dori sa va intreb daca se poate pune tot pamantul in posesia tatalui meu daca el a platit 30 de ani impozit si avem martori ca nimeni nu s-a interesat de acest pamant vreme de 30 de ani?
Va rog sa ma lamuriti.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Atacarea unui titlu de proprietate ? fanamarius fanamarius Buna ziua mă numesc Marius şi am o problemă : bunicul meu a fost căsătorit de două ori , din prima căsătorie are 5 fete (mama lor a decedat)din a doua ... (vezi toată discuția)
Atacarea titlului de proprietate fanamarius fanamarius Buna ziua mă numesc Marius şi am o problemă : bunicul meu a fost căsătorit de două ori , din prima căsătorie are 5 fete (mama lor a decedat)din a ... (vezi toată discuția)
Partaj succesiune dupa bunici 2014Elena 2014Elena A murit bunicul meu, dupa cativa ani a murit si bunica in acelasi an cu tatal meu Fratii tatalui meu au facut succesiunea fara tatal meu, au falsificat anexa 1 ... (vezi toată discuția)