avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cineva mi a propus un salariu la 1 luna jumate pentru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cineva mi a propus un salariu la 1 luna jumate pentru ...

Buna seara urgent am nevoie de un sfat sau un adevăr ce trebuie sa fac /Cineva mi a propus un salariu la 1 luna jumate pentru deschiderea unui magazin la Amazon adică să fac o firma pe numele meu ei suporta taxele toate dar as vrea un sfat daca este calomnie ceva și ei dispar peste noapte eu voi avea atunci ceva probleme sau trebuie sa plătesc ceva sa închid firma?va rog mult sfaturi

Sunt la inceput și am trimis deja acelei persoane buletin și extras de cont încă nu am ajuns la notar așa că vă rog din suflet sa îmi spuneți ce ar trebui sa fac corect ei așa spun că suporta toate taxele și eu îmi primesc salariu dar am vorbit numai pe wahtaspp prin vocale sa știu dacă este bine sa merg mai departe sa deschid firma sau ce trebuie sa fac corect sunt mămică și de aceea am zis sa incerc un venit în plus pentru un trai mai bun dar nici nu vreau să am probleme mai târziu ce mă sfătuiți să fac corect
Ultima modificare: Joi, 19 Iunie 2025
Gabi3?, utilizator
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 10:29, 20 Iunie 2025
Buna ziua

NU faceti asa ceva.

Sunteti victima unei escrocherii. Mergeti de indata la politie si anuntati acest lucru.

Firma dvs va fi folosita de acele persoane in diverse scopuri, pentru alte fraude sau spalare de bani si in cele din urma dvs veti fi cel care va trebui sa dea explicatii.

Repet. OPRITI-VA imediat si mergeti la politie pana nu e prea tarziu.
Buna ziua

Este o MARE TEAPA!!!!

ei dispar peste noapte eu voi avea atunci ceva probleme

Bineinteles ca veti avea probleme! Firma va fi pe numele dvs.

Nu continuati!
Mergeti la Politie!
Mulțumesc mult de tot a rămas doar cu buletin și extras de cont l am blocat și sters mulțumesc din inimă pentru sfat

Ultima modificare: Vineri, 20 Iunie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti - totusi - urgent la Politie , deja au tot ce le e necesar ( copie CI si extras de cont ) ca sa va produca MARI necazuri . Cred ( dar e doar parerea mea ) ca , in aceasta faza , nu ati mai fi auzit absolut nimic de ei , pana - eventual - v-ar fi contactat organele Statului . Si , atunci veti afla cam ce au facut pe numele dvs. , cu datele pe care singura le-ati oferit . PS. Oare cand vom constientiza ca , o poza , un text , orice , odata ajuns pe internet NU mai poate fi sters vreodata ? ca acolo ramane , si poate fi ( daca ai cunostintele necesare ) accesat oricand ?
Ultima modificare: Vineri, 20 Iunie 2025
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit cu buletinul, in numele meu Naomi94 Naomi94 Buna ziua! In urma unui anunt de pe olx cu o masina de vanzare in leasing, am trimis pe whatsapp poza cu buletinul pentru a face un calcul de leasing. Nu am ... (vezi toată discuția)
Bani imprumut cu solicitare avans - teapa? dumitrugeorge91 dumitrugeorge91 Buna ziua! Am si eu o problema. Sunt intr-un impas financiar foarte mare. Am nevoie urgenta de 1000 de euro. Si am gasit-o o persoana pe internet care imi ... (vezi toată discuția)
Frauda-chirie andreis95 andreis95 Frauda-Chirie Buna seara... am intampinat o problema... am gasit un studio recent renovat.. arata perfect.. am discutat cu proprietarul la telefon in data de ... (vezi toată discuția)