avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... De unde pot lua documentele (adeverință cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

De unde pot lua documentele (adeverință cu veniturile încasate ...

De unde pot lua documentele( adeverință cu veniturile încasate pe perioada lucrată și decizie încetare contract individual de munca) de la o firmă la care am lucrat. Firma respectivă spune că îmi dă documentele dar de fapt nu mi le dă.
Documentele solicitate de la firmă îmi sunt necesare pentru calcularea pensiei, la Casa Națională de Pensii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:34, 20 Iunie 2025
Despre ce perioada este vorba?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta pentru pensie in perioada in care revisal nu exista marcelctin marcelctin Buna ziua. Va rog sa ma indrumati in ceea ce priveste adeverinta de vechime in perioada in care se opera in cartea de munca si nu exista Revisalul. De la ... (vezi toată discuția)
Solicitare copie dupa statele de plata lucia horhoiu lucia horhoiu Buna ziua, Am o nelamurile si va rog sa ma ajutati cu un raspus. Un fost angajat in Romania solicita o adeverinta privind vechimea in munca si stagiul de ... (vezi toată discuția)
Recuperare date angajare netrecuta in carnetul de munca - perioada lucrata in 1976. funda ioana funda ioana In 1976 am lucrat timp de 8 luni la Fabrica de incaltaminte Antilopa Bucuresti. Unde trebuie sa merg sa obtin o copie dupa decizia de incetare a contractului ... (vezi toată discuția)