avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Trebuie să închei un contract de chirie și persoana ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Trebuie să închei un contract de chirie și persoana fizică ...

Trebuie să închei un contract de chirie și persoana fizică a trecut in contract un articol in care în caz de reziliere inainte de termenul convenit trebuie să achit oricum chiria.Problema este că el nu este incă proprietar de drept,are un antecontract de promisiune de vanzare cumpărare dar dreptul de proprietate nu este transferat catre el.cum să procedez?am totuși nevoie de spațiu dar...nici să mă trezesc cu daune contractuale exorbitante.

Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Iunie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Cumparare casa cu chirias problematic Simmy Simmy Buna ziua, In primul rand, sa explic situatia. Prietena mea este in procedura de cumparare a unui apartament de 2 camere prin programul prima casa. ... (vezi toată discuția)
Achiziționare locuință - avans, ulterior plata in rate Dannyytiesto Dannyytiesto Vreau sa cumpăr un apartament iar proprietarul si-a dat acordul sa ii achit un avans pe care îl voi trece intr-un contract făcut între noi și legalizat ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere spatiu vasilemb vasilemb Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu trei probleme: 1. Sunt asociat la o societate comerciala si am inchiriat ACUM 1 AN pe firma un sediu cu contract de ... (vezi toată discuția)