avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara! Am o mare rugăminte în legătură cu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara! Am o mare rugăminte în legătură cu un teren ...

Bună seara! Am o mare rugăminte în legătură cu un teren achizitionat și unde ne-am pricopsit cu 6 vecini.Da,nu e gluma !Cu cel din stanga nu e problema mare decât ca are casa pe hotar cu un perete,cu burlanul de la centrala scos spre curtea noastră,cu ferestre la mansarda dar,beleaua este în dreapta care o treime din lungimea curții este vecina cu casa tot pe hotar și este f veche și vai de mama ei de degradata.Terenul are 480mp cu o deschidere de 8m și ajunge în spate la 12m.Noi am făcut proiectul casei în spate păstrând distantele legale și ne petrecem cu casa veche 5m care e terasa.Avem interdicții peste interdicții printre care proiect monitorizare casa vecinei care nu accepta sa i se pună senzorii de monitorizare.Ce sa facem în cazul asta?
Ultima modificare: Duminică, 22 Iunie 2025
Georgia2810, utilizator

Alte discuții în legătură

Ferestre si invelitoare vecin catre proprietarea mea George.M84 George.M84 Buna ziua, CONTEXT: Am cumparat o casa izolata pe lot. Vecinul din stanga are constructiile, locuinta in cea mai mare parte, pe hotar cu mine. ... (vezi toată discuția)
Vecin cu toata vederea caesi spre curtea mea liviu777 liviu777 buna ziua am un vecin care si-a facut casa cu mansarda cu vederea casei toata in curtea mea, a construit o constructie atipica adica are cam 20 m lungime si ... (vezi toată discuția)
Caut avocat care sa ma reprezinte intr-o actiune monica_ monica_ buna ziua! caut un avocat care sa doreasca sa ma ajute intr o actiune prin care solicit instantei sa constate ca sunt proprietarul unei diferente de teren. ... (vezi toată discuția)