avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sunt PFA-expert contabil fara J.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sunt PFA-expert contabil fara J.

Buna ziua! Sunt PFA-expert contabil fara J. Am trimis acces pt' reges online" in calitate de imputernicit. ( firma noua neinregistrata in Revisal) Am atasat buletunul meu si al administratorului, CUI-societate, CUI al meu, imputrnicire pentru mine, toate semnate electronic cu semnatura mea certificata. Cererea a fost respinsa. Nu stiu ce sa mai fac. Sper sa ma ajutati in aceasta privinta.
Multumesc!!!
Ultima modificare: Luni, 23 Iunie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:58, 1 Iulie 2025
De cine a fost respinsa cererea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Buna dimineata, Cum facem cont pentru angajator pe REGES ONLINE, fiindca atunci cand accesez aplicatia angajator imi solicita nume prenume, nicidecum ... (vezi toată discuția)
Daca sunt expert contabil inregistrat la anaf cu cui si am incheiai ... ANESCU MARIA ANESCU MARIA Daca sunt expert contabil inregistrat la ANAF cu CUI si am incheiai contract de prestari serviciicu o societate pentru inregistrarea contului de acces in ... (vezi toată discuția)
Transfer date din vechiul revisal in noul reges online Chrisblinky2024 Chrisblinky2024 Transfer date din vechiul Revisal in noul Reges Online Buna ziua, Stie cineva cum se face preluarea datelor din Revisal in noul Reges Online? Intreb ... (vezi toată discuția)