avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca sunt expert contabil inregistrat la ANAF cu CUI ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca sunt expert contabil inregistrat la ANAF cu CUI si am incheiai ...

Daca sunt expert contabil inregistrat la ANAF cu CUI si am incheiai contract de prestari serviciicu o societate pentru inregistrarea contului de acces in REGES-ONLINE si pentru operare in REGISTRUL ELECTRONIC de EVIDENTA a SALARIATILOR pot opera in REGES-ONLINE daca nu am salariati ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:25, 18 Iunie 2025
Da, puteti opera in REGES Online ca prestator , chiar daca nu aveti salariati proprii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal violeta54 violeta54 Buna seara Firma de evidenta contabila poate sa faca contract de prestari servicii cu alte societati ptr. depunere REVISAL. Am o angajata care este Inspector ... (vezi toată discuția)
Completare si vizualizare reges rusumona rusumona salariile trasmise pe reges pot fi vizualizate? nu stiu ce salarii a incarcat contabilul unei firme ..daca a transmis ultima modificare din revisal multumesc! (vezi toată discuția)
Sunt pfa-expert contabil fara j. Cornelia1968!!! Cornelia1968!!! Buna ziua! Sunt PFA-expert contabil fara J. Am trimis acces pt\' reges online\" in calitate de imputernicit. ( firma noua neinregistrata in Revisal) Am atasat ... (vezi toată discuția)