avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Semnatura digitala, legala?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Semnatura digitala, legala?

Firma la care lucrez mi-a cerut sa-mi instalez aplicatia evrotrust pt a semna digital hartiile venite de la firma, adeverinte, acte aditionale etc. Am intrebat daca se vor mai semna si acte fizice pe hartie si raspunsul a fost ca nu.
Cat de legala este folosirea doar in format electronic a semnarii documentelor ? Mie unul nu-mi creeaza senzatie de securitate folosirea exclusiva a unei aplicatii pe telefon pentru semnarea unor acte.

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica - act aditional MihaelaaC73 MihaelaaC73 Bună ziua. Actul aditional al unui contract semnat olograf, poate fi semnat electronic, având in vedere faptul ca acesta are valoare juridica doar dacă ... (vezi toată discuția)
Buna seara, lucrez la o intreprindere ca economist.avem cereri ... flo72 flo72 Buna seara, Lucrez la o intreprindere ca economist.Avem cereri pentru eliberarea a circa 1000 de adeverinte cu veniturile brute anterioare datei de ... (vezi toată discuția)
Semnatura electronica niko79 niko79 Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum procedez cu semnatura electronica in cazul in care trebuie sa preiau contabilitatea de la alta contabila? Ce trebuie sa-i ... (vezi toată discuția)