avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua. As dori sa știu cât ar dura un proces ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua. As dori sa știu cât ar dura un proces pentru obținerea ...

Bună ziua. As dorii sa știu cât ar dura un proces pentru obținerea tutelei totale a băiatului meu de 3 ani care doar cu mine a stat de când s.a născut, tatăl nici când eram împreună nu se interesa și era mai mult plecat de acasă, umbla beat și drogat. Eu în câteva zile obțin un ordin de protecție împotriva lui deoarece m.a bătut și sechestrat acasă la el 2 zile de fata cu copilul, am scos si certificat medico-legal.
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 17:10, 24 Iunie 2025
Buna ziua, autoritatea parinteasca exclusiva se poate obtine in cazuri speciale strict prevazute de lege, pentru aplicabilitatea la situatia dvs., trebuie discutate mai multe detalii. Procesul dureaza minim 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune fizica Costy81 Costy81 Buna seara.sunt victima,agresat fizic,lovituri cu pumn in fata,picioare,cazut inconstient.spun ei ca eram in stare de ebrietate si injuram,posibil.am fost la ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica Costy81 Costy81 Buna seara.sunt victima,agresat fizic,lovituri cu pumn in fata,picioare,cazut inconstient.spun ei ca eram in stare de ebrietate si injuram,posibil.am fost la ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva Mădă Yannis Mădă Yannis Bună ziua. Am un băiat de 1 an și 8 luni cu un bărbat cu care am trăit în concubinaj 3 ani. Am fost plecata în Anglia la el găsindu-mi un loc de ... (vezi toată discuția)