avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Daca instanta de fond are o incheire de sedinta din ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Daca instanta de fond are o incheire de sedinta din data de 25.03.2024 ...

Daca instanta de fond are o incheire de sedinta din data de 25.03.2024 iar in finalul acesteia se precizeaza cu apel odata cu fondul, si urmatorul termen a fost 29.04.2024, termen la care nu s-au formulat obiectiuni , mai poate fi atacata cu recurs la tribunal?

Alte discuții în legătură

În ce condiții se poate face recurs la o încheiere de sedinta ... Flor73 Flor73 În ce condiții se poate face recurs la o încheiere de sedinta ,încheiată cu respingere în totalitate obiectiuni expertiza judiciara? (vezi toată discuția)
Instantele de judecata si ordinea acestora hopeless1 hopeless1 as dori sa fiu si eu lamurita cu acest aspect va rog frumos. am cam inteles dar lamurita tot nu sunt. stiu ca sunt trei instante care ar trebui sa judece un ... (vezi toată discuția)
Lamurire andreyskysky andreyskysky buna dimineata . ce inseamna -cu apel odata cu fondul ? pot face apel acum cat santem cu procesul pe fond . la ultima sedinta n-i s-a dat admitere in parte ... (vezi toată discuția)