avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Dacă un șofer face contract de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Dacă un șofer face contract de participatiune cu ...

Bună ziua. Dacă un șofer face contract de participatiune cu un srl mai trebuie sa fie și angajat cu contr munca, sa i se revină și sa i se vireze lunar prin decl 112 pensie și sănătate și comision. Itm?
Multumrsc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 14:53, 26 Iunie 2025
Participatiunea este civilă.
CIM tine de dreptul muncii.
Sunt lucruri fără legătură.

București 2025
care este contributia soferului in contract?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am înțeles ca un șofer pers fizica, face un contract ... ionasemilia@yahoo.com.mx ionasemilia@yahoo.com.mx Bună ziua. Am înțeles ca un șofer pers fizica, face un contract de participatiune cu un srl, el nemaiavand dreptul la angajat, codul civil nu se pupa cu ... (vezi toată discuția)
Impozit pentru contract de comison georgianagm georgianagm buna ziua, daca eu ca SRL inchei contracte de comision cu persoane fizice , ce trebuie sa platesc lunar ? cei 10 sau 16 % cum se stabileste in contract fiind ... (vezi toată discuția)
Contributii de plata pentru conventii civile cameliaborangic cameliaborangic Buna ziua, La o asociatie de proprietari, exista conventii civile pentru administrator si pentru femeia de servici. Care sunt contributiile ce se retin, avand ... (vezi toată discuția)