avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Donațiile părinților în asociația de părinți nu ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Donațiile părinților în asociația de părinți nu au ajuns toate la familia elevului pentru problemele medicale.

Asociația de părinți a făcut o campanie de strîngere de fonduri pentru operația unui elev. Părinții școlii au donaT elevului prin intermediul asociației de părinții dar direcțiunea nu a redirecționat donațiile în totalitate către familia elevului. Cum să procedeze reprezentatntul legal al familiei să beneficieze de toată suma donată prin intermediul asociației?
Mulțumes!
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2025
george-neagu, moderator
Luati legatura cu directorul scolii si cereti lamuriri. Poate strangerea de fonduri prin donatie de la asociatia de parinti a mai avut si alte scopuri.
Încercați întâi lămurirea situației printr o discuție amiabila.Daca nu primiți informatii clare,aveți dubii ,puteți discuta cu un av pt demersuri,o notificare,eventuala plângere penala etc.
Ultima modificare: Vineri, 27 Iunie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit strangere de fonduri Elenaeigel Elenaeigel -daca o scoala pentru copii cu deficiente face o campani de de strangere de fonduri prin vanzare de martisoare, trebuie sa plateasca impozit? in ce fel? dar ... (vezi toată discuția)
Aș dori să înființez o asociație a părinților marianapruteanu marianapruteanu Bună ziua! Aș dori să înființez, pe lângă școala în care lucrez, o asociație a părinților.V-aș ruga să-mi spuneți, ce pași trebuie urmați și ... (vezi toată discuția)
M-am trezit că fac parte din asociația de părinți fără să mă înscriu, fără să semnez nimic. este legal așa ceva? vivi23ro vivi23ro Bună ziua, m am trezit că făcând parte intr o asociație de părinți ,la școală, fara să mă înscriu,fara sa semnez nimic, mi s a spus că odată ... (vezi toată discuția)