avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1450 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bunica lăsat testament unei nepoate in urma cu 15 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bunica lăsat testament unei nepoate in urma cu 15 ani. Se poate ...

Bunica lăsat testament unei nepoate in urma cu 15 ani.Se poate ataca acum testamentul de către alți nepoți?
Cel mai recent răspuns: anyared , utilizator 20:52, 27 Iunie 2025
15 ani e durata scursă de la întocmirea testamentului sau de la decesul bunicii?
15 ani de când a decedat și cam tot atunci s a făcut și testamentul

adriandimitriu a scris:

15 ani e durata scursă de la întocmirea testamentului sau de la decesul bunicii?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament-valabil? camelia iosif camelia iosif Am avut in ingrijire pe bunica materna, asta timp de 6 ani, cand a decedat la varsta de 96 de ani.Am testament lasat de bunica , incheiat in fata ... (vezi toată discuția)
Impartire mostenire victor ursutiu victor ursutiu buna ziua. bunicul meu a decedat si in testamentul pe care l-a facut, a lasat totul impartit in parti egale intre cei trei copii ai lui si nepotul lui, adica ... (vezi toată discuția)
Persoana in varsta. exercitarea drepturilor bad_sonia bad_sonia Bunicul in varsta de 90 de ani are o suma de bani in banca pe care a impartit-o intre o nepoata(el avand 3 nepoti de pe urma unicei fiice) si unica fiica .. ... (vezi toată discuția)