avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate TVA 9% la hrana pentru animale
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

TVA 9% la hrana pentru animale

Draga comunitate,
Administrez un magazin cu hrana pentru animale si, desi noul program de guvernare draft al guvernului spune clar ca tva la alimente ramane 9%, acest articol de la Antena 3 spune ca hrana pt. animale creste de 9% tva la 19% tva.
[ link extern ]

Am dreptate sa cred ca tva-ul de 9% actual la hrana pentru animale, care inseamna alimente, nu va creste la 19%, nu?

Multumesc frumos pentru raspuns.
O zi cu spor sa aveti!
Cel mai recent răspuns: Alina6447 , utilizator 06:32, 27 Iulie 2025
S-a publicat legea in sfarsit. Deci, e oficial - TVA la hrana animale va fi 11%. Pentru toate celelalte produse pentru animale va di 21%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva 19% tranzactii imobiliare, desi pretul agreat include tva Alina6447 Alina6447 Draga comunitate, Am vazut in Programul de Guvernare (inca draft) ca de la 1 august, TVA la tranzactiile imobiliare creste de la 9 la 19%. Eu deja am ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie folosirea in produsele alimentare a sarii iodate sau iodurate? ancatav ancatav Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti, am citit HG nr. 568/2002, republicata 2009, privind iodarea universala a sarii destinate consumului uman, hranei animalelor ... (vezi toată discuția)
Lista limente tva 9% claudiaP claudiaP Buna ziua, Unde pot vizuaiza o lista a alimetelor la care se aplica TVA 9%? (vezi toată discuția)