avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1788 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate TVA 9% la hrana pentru animale
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

TVA 9% la hrana pentru animale

Draga comunitate,
Administrez un magazin cu hrana pentru animale si, desi noul program de guvernare draft al guvernului spune clar ca tva la alimente ramane 9%, acest articol de la Antena 3 spune ca hrana pt. animale creste de 9% tva la 19% tva.
[ link extern ]

Am dreptate sa cred ca tva-ul de 9% actual la hrana pentru animale, care inseamna alimente, nu va creste la 19%, nu?

Multumesc frumos pentru raspuns.
O zi cu spor sa aveti!

Alte discuții în legătură

Tva 19% tranzactii imobiliare, desi pretul agreat include tva Alina6447 Alina6447 Draga comunitate, Am vazut in Programul de Guvernare (inca draft) ca de la 1 august, TVA la tranzactiile imobiliare creste de la 9 la 19%. Eu deja am ... (vezi toată discuția)
Modificari oug 148/2005 ContSters68307 ContSters68307 Aveti cumva idee unde as putea gasi "draftul" sau in cat timp va fi publicata varianta finala? Mie imi expira cele 126 de zile in 21 decembrie 2008 si vreau sa ... (vezi toată discuția)
Tva pentru produse cumparate online din uk Sorin Real Sorin Real Buna ziua , Va scriu pentru ca am facut cumparaturi de la un magazin de naturiste online Health Monthly din UK . Cand am primit pachetul am fost chemat ... (vezi toată discuția)