avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Tratament ADHD și conducerea unui autovehicul
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Tratament ADHD și conducerea unui autovehicul

Bună ziua! Pot conduce un autovehicul dacă iau tratament cu metilfenidat prescris de medic pentru ADHD? Știu ca poate ieși fals pozitiv la amfetamine, dar sunt curios ce se întâmplă mai departe la INML acum ca trebuie sa se demonstreze dacă a fost alterată capacitatea de a conduce. M-ar interesa dacă știe cineva ce se întâmplă în practica...
Mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iunie 2025
cezardoro, utilizator

Alte discuții în legătură

Condus cu prescriere pentru concerta? joacadecopii joacadecopii Buna ziua! Am ADHD diagnosticat si mi s-a prescris concerta (metilfenidat). Am voie sa conduc daca iau medicamentele sau se considera substanta interzisa ... (vezi toată discuția)
Accident, test antidoping pozitiv. este adevărat că dacă în sânge îmi iese metadonă cât am prescris de medic nu mi se întâmplă nimic? Am făcut un accident,mai exact unul a intrat în mine și când am ajuns la politie la accidente ușoare mi s-a făcut antidoping-ul și mi-a ieșit ... (vezi toată discuția)
Am fost prins in trafic de un echipaj de sectie cu tratamentul ... ducati1200 ducati1200 Am fost prins in trafic de un echipaj de sectie cu tratamentul meu de metadona am reteta,am fost dus la Udriste unde am iesit pozitiv la Drugtest si la urma ... (vezi toată discuția)