avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Încetare contract de asistență juridică ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Încetare contract de asistență juridică nesolicitat

Am apelat la serviciile unei doamne avocat la recomandarea unei cunoștințe.
În timpul scurs de la încheierea contractului și până în prezent consider nu s-a făcut niciun progres, comunicarea cu avocata a fost mereu scurtă și deficitară, nu a fost inițiată nici o colaborare cu un notar sau proces deschis..
M-am plâns persoanei care mi a făcut recomandarea ca nu sunt mulțumit de servicii și cred ca a luat legătura cu dna avocat și i-a zis pentru ca a doua zi dna avocat mi-a trimis mesaj sa vin sa imi ridic actele.
Am anunțat ca doresc o justificare clară pentru demersurile făcute și ca doresc restituirea completă sau parțială (s-a achitat 25% din onorariu precizat în contract)..însă am fost refuzat pe motiv ca eu am cerut rezilierea contractului (fals, nu i-am comunicat verbal sau scris dnei avocat asta).
Este normal sa tina cont de solicitarea unei terțe persoane când eu sunt clientul? Oricum doresc încetarea colaborării pentru ca nu am încredere în competențele ei.

Alte discuții în legătură

Cum pot renunta la un avocat? akyla akyla Am un contract de \"reprezentare si asistare juridica\" (asa este trecut pe contract). Avocatul nu citeste toate actele depuse la dosar, nu stie date ... (vezi toată discuția)
Avocatul imputernicit nu mi-a spus inca primul termen la divort ContSters329449 ContSters329449 Buna seara. Am imputernicit o dna avocat din Bucuresti sa ma reprezinte in divort in Romania, eu fiind stabilita in strainatate. Divortul este de comun acord, ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la asistenta juridica a unui avocat claudia_koteles claudia_koteles cum se procedeaza daca doresc sa renunt la serviciile unui avocat? mai exact, care sunt pasii??, nu de alta dar se pare ca avocatul meu ,,tine \'\' cu partea ... (vezi toată discuția)