avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suntem dati in judecata de verisoara noastra in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suntem dati in judecata de verisoara noastra in vederea unui act de mostenire ...

Buna ziua ,v-a rog sa i- mi spuneti cum sa procedem .Sintem dati in judecata de verisoara noastra in vederea unui act de mostenire ,respectiv a iesirii de sub coproprietate dupa casa bunicilor nostri si citeva terenuri agricole . Am primit acasa citatia de dare in judecata in care sintem anuntati ca avem la dispoziție 25 de zile pt a depune Intimpinarea la Judecătorie. Va rog sa ne spuneti ce se intimpla daca nu reactionam , adica nu depunem Intimpinarea ? Exista posibilitatea ca noi doi sa ne pierdem dreptul de mostenitori si sa fim obligați la achitarea cheltuielilor de Judecata + Avocatul verisoarei ? Cum e mai bine sa procedam ?
V-a multumesc din suflet !
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Recomandat este sa va angajați av pt tot procesul sau măcar sa va redacteze întâmpinarea în funcție de poziția dvs fata de acțiunea formulata.Daca vreți sa faceți o economie la câteva mii de lei costul unui onorariu pt proces este posibil sa pierdeți mai mult,sa va fie atribuite în natura terenuri mai puțin valoroase,sa fie stabilita o despăgubire mai mica pt imobilul care va fi atribuit integral părții adverse etc. VVarianta economica dar care sa va acopere cât de cât este o consultație prealabila și redactarea intampinarii de av.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suntem mostenitori dupa mama noastra care a decedat ... SimonaB. SimonaB. 2025 Buna ziua,sintem mostenitori dupa Mama noastra care a decedat si a mostenit casa bunicilor impreuna cu inca doua surori si un frate din partea mamei .A ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.sunt citata ca parat intr-un proces de dezbatere a ... Aida2016 Aida2016 Buna ziua.Sunt citata ca parat intr-un proces de dezbatere a suuccesiunii dupa mama . si doi frati ai ei(toti decedati).Se cere iesirea din indiviziune ,avand ... (vezi toată discuția)
Nu ești decăzut din drepturi daca nu ai depus intimpinarea pina la primul termen de judecată? mimi56_manolescu mimi56_manolescu Este legal ca instanța sa aprobe un alt termen daca la primul termen nu ai depus intimpinare?paratul a avut timp din 16 Iunie cind am depus eu acțiunea in ... (vezi toată discuția)