avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Daca am pensie de invaliditate ( grad 3) ,având ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Daca am pensie de invaliditate ( grad 3) ,având gradul 2 accentuat ...

Daca am pensie de invaliditate ( grad 3) ,având gradul 2 accentuat handicap, și lucrez cu jumătate norma ( 4 ore) , pot lucra și cu drepturi de autor? De exemplu, dacă încep să lucrez ca copywriter pe baza se drepturi de autor, ca freelancer, am voie? Se pot acumula toate veniturile? Sau să obțin venituri dintr-un blog, ? MULȚUMESC!

Alte discuții în legătură

Pot lucra Costyparaschiv Costyparaschiv Sunt persoana cu Gr doi Am cod afecțiune M16 o65 Primesc pensie caz de boala 704 Ron și indemnizație 375 Ron Întrebarea mea este Mai pot lucra am ... (vezi toată discuția)
Daca pot sa angajez o persoana cu handicap? stroeagrocom stroeagrocom persoana este pensionara cu gradul-III- si handicap cu grad accentuat fara insotitor (vezi toată discuția)
Buna seara! am următoarea întrebare; sunt pensionar de invaliditate ... costyarges costyarges Buna seara! Am următoarea întrebare; Sunt pensionar de invaliditate cu gradul 2 cu probleme vizuale și cu certificat handicap de nevăzător gradul 2 ... (vezi toată discuția)