avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, am o problemă: pe data de 13.06.2025 am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, am o problemă: pe data de 13.06.2025 am cumpărat ...

Bună seara, am o problemă: pe data de 13.06.2025 am cumpărat o mașină de la o firmă care vinde mașini. Masina a fost verificata doar pe tester atat a fost timp deoarece vanzatorul a venit la ora 19:00;cu masina in loc de ora 17:00 cum ne înțelesesem. Pe data de 20, la verificarea mașinii, s-au găsit probleme la motor, costuri reparație motor peste 8500 RON. Are rost să acționez legal? Sunt șanse să recuperez banii? Masina mai are si alte probleme descoperite ulterior parti plastice lipite cu poxipol centura blocata in urma unui accident vânzătorul a fost deacord sa plătească doar 2000 ron din costul de reparatie ceea ce mi se pare foarte puțin

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina care a fost lovita, proprietarul actual stiind asta. avand martori pot castiga in instanta? dimamonicaelena dimamonicaelena Buna seara! Am cumparat o masina care a fost lovita. Primul proprietar , pe care l-am contactat dupa ce am luat masina mi-a spus ca el a avut accident cu ... (vezi toată discuția)
Intrebari asigurare in caz de accident rutier alexde alexde Buna ziua, Am avut un accident acum 3 luni. A doua zi dupa accident masina a ajuns la un service si reparata intr- o luna cu asigurarea vinovatului( ... (vezi toată discuția)
Masina sh cu probleme...ce e de facut FlorinAlex01 FlorinAlex01 Buna ziua. Am luat de curand o masina SH din Bucuresti eu fiind din Constanta. Azi am fost cu ea la service si am descoperit ca motorul are mari probleme si ma ... (vezi toată discuția)