avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Poate fi modificat PAD-ul intocmit gresit?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Poate fi modificat PAD-ul intocmit gresit?

Buna ziua!
Am o casa in copropietate cu alte doua persoane. La acea casa avem si PAD. De curand, la incercarea de a face cadastru si intabulare, am descoperit ca acea asigurare (valabila ca perioda) a fost intocmit gresit. Practic, anul constructiei si suprafata sunt diferite fata de Cerificatul fiscal emis de primarie si, bineinteles, fata de titlul de propietate. Nu pun in discutie motivele pentru care persoana care a facut acest PAD nu a furnizat datele corecte, conform cu cele doua documente amintite.
Poate fi modificat PAD-ul cu inscrierea datelor corecte?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Obtinere copie sentinta judecatoreasca de catre fiul mostenitor al partilor din proces shoni17 shoni17 Buna ziua! Va aduc in atentie situatia de mai jos, cu rugamintea de a ma ajuta, ca la randul meu sa ajut o alta persoana. Despre ce e vorba? O familie este ... (vezi toată discuția)
Doresc sa fac cadastru si intabulare curte comuna iuliana_reky iuliana_reky Buna ziua, doresc sa fac cadastru si intabularea casei si terenului pe care il detin intr-o curte cu alti 2 propietari. Fiecare propietare detine casa si ... (vezi toată discuția)
Cu sau fara instanta? sandu67 sandu67 Buna ziua. sunt in postura de a cumpara o casa cu teren.vanzatorul(sunt 2 frati), la intabulare a intampinat si descoperit cateva greseli in actele sale si ... (vezi toată discuția)