avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am furat haine din Spania în anul 2013, am avut un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am furat haine din Spania în anul 2013, am avut un proces dar ...

Am furat haine dintre un magazin din Spania în anul 2013,am avut un proces dar nu știu ce s a intamplat,am plecat de pe teritoriul Spaniei, înainte de a afla ce se a intamplat cu acel proces,acum vreau sa mă întorc în vacanță ,ce mi se poate întâmpla?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Iulie 2025
Gheorghe titeica, utilizator
Daca aveti o pedeapsă cu executare ajungeți la închisoare.
Aflați ce s-a întâmplat la proces.

București 2025
Buna ziua! Mulțumesc frumos pentru răspuns,cum as putea afla? Că au trecut 13 ani de atunci?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca aveti o pedeapsă cu executare ajungeți la închisoare.
Aflați ce s-a întâmplat la proces.

București 2025

Daca o persoană cu mandat de executare a pedepsei închisorii întra în România este arestat la vama
Este bine sa stiti.
Trebuie știut exact ce aveți aplicat pe plan judiciar.

București 2025
Eu am venit în România de multe ori,mă interesa daca ajung in Spania ce mi se întâmplă,acolo am avut probleme.

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Daca o persoană cu mandat de executare a pedepsei închisorii întra în România este arestat la vama
Este bine sa stiti.
Trebuie știut exact ce aveți aplicat pe plan judiciar.

București 2025

Nu ati înțeles ce am zis.
Vorbiți cu un avocat ca sa va traducă ce am zis.
Incercati un avocat spaniol dar sa ii ziceți ce am zis eu.
El va înțelege dacă Vorbiți în spaniolă cu el.
Avocatii vorbesc aceeași limba juridică.

București 2025
Ultima modificare: Vineri, 4 Iulie 2025
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Redeschidere dosar Buna seara sotul meu este arestat in Spania ,a primit o pedeapsa de patru ani . Cum se cere repatrierea ? Si in momentul cand va fi in Romania ,vom avea ... (vezi toată discuția)
Daca a fost revocata suspendarea pedepsei de 3 ani pt furt în ... Alex1988sorin Alex1988sorin Daca a fost revocata suspendarea pedepsei de 3 ani pt furt în forma continuata 4 acte ...acuzatul fiind judecat în lipsa ...acum e cautat de Interpol și a ... (vezi toată discuția)
Plangere inadmisibila mirela_43 mirela_43 Buna ziua ,va rog mult sa ma sfatuiti ce trebuie sa fac ,unde sa mai apelez ca plangerea depusa la DIICOT ,sa se puna in miscare. Am depus plangere impotriva ... (vezi toată discuția)