avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Am primit poprire de de la un BEJ pentru un ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Am primit poprire de de la un BEJ pentru un credit ...

Buna ziua,

Am primit poprire de de la un BEJ pentru un credit de 2000 lei. Poprirea a venit cu suma de 7888 lei pentru 6 luni neplatite. Este legala aceasta suma? Contractul este din 14.11.2024. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Emilia29 , utilizator 15:54, 5 Iulie 2025
Faceti un calcul la care adaugati onorariul de executor, vedeti ce suma rezulta si daca nu este ok formulati contestatie!
In mai puțin de 6 luni platesc suma împrumutată de 4 ori mai mult???
vedeti contractul, ce penalitati, cheltuieli de executare sunt...
Poate ati incheiat un contract la un IFN tip Provident, si sunt dobanzi sicomisioane pana la cer.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu putem analiza fara contract si acte de la executor. Contestatia o puteti face in maxim 15 zile, tineti seama de acest termen.

Alte discuții în legătură

Abuz executor judecatoresc cretzulina_ cretzulina_ Buna seara, Acum aproape 6 luni am primit o scrisoare prin care eram anuntata ca un anume executor judecatoresc a primit dosarul meu pentru executare. L-am ... (vezi toată discuția)
Executare silita turelu turelu Bună seara. Am o problemă la care vă rog să mă ajutaţi. Sunt executat silit printr-o hotărâre judecătorească de către un BEJ pentru suma de 11.754 ... (vezi toată discuția)
Executare silita abuziva!? ma puteți ajuta cu un răspuns va ... Gabriela mka Gabriela mka Executare silita abuziva. Ma puteți ajuta cu un răspuns va rog? Problema este următoarea în decursul zile de azi prietenul meu a primit poprire pe cardul ... (vezi toată discuția)