avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara,aș dori să știu dacă o sentință de 5 ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara,aș dori să știu dacă o sentință de 5 ani pt. evaziune care ...

Buna seara,aș dori să știu dacă o sentință de 5 ani,pt.evaziune,care nu s-a executat,deoarece inculpați au plecat din tară,se poate prescrie după mai mulți ani.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:18, 2 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se prescrie.
Insa, s-a șmecherit statul și o sa încerce sa întrerupă termenul de prescripție a executării pedepsei închisorii.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp se prescrie o pedeapsa cu inchisoarea? Maria270 Maria270 Buna ziua, As dori sa stiu in cat timp se prescrie o pedeapsa finală de 4 ani închisoare şi 2 ani pedeapsă complementară? Momentan nu ma aflu in ... (vezi toată discuția)
Prescriere pedeapsa de 1 an FLAV12 FLAV12 Cand se prescrie o pedeapsa de 1 an pentru conducere fara permis? Hotararea a ramas definitiva in 02 februarie 2007. ... (vezi toată discuția)
Se poate prescrie o pedeapsa cu condamnare ?? mnz1989 mnz1989 Buna,ma numesc Bogdan,sunt din Oradea,in anul 2007 am facut niste boacane,mai exact o talharie,si am primit 1 an 6 luni de inchisoare,doar cu suspendare,la 2 ... (vezi toată discuția)