avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Buna seara ! Semnarea unei declaratii de stabilire a ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Buna seara ! Semnarea unei declaratii de stabilire a domiciliului ...

Buna seara ! Semnarea unei declarati de stabilirea domicililui fiului schimbare buletin expirat in fata unei notar strain si apostilata apoi conform conventiei de la Haga e valabila aceea declaratie in tara la evidenta populatie ?Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 21:59, 3 Iulie 2025
Buna seara, ar trebui sa fie valabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare buletin Simona2785 Simona2785 Bună seara! Mama mea este plecata în altă țară, iar mie îmi expiră buletinul. Momentan locuiesc în imobilul deținut de ea, și știu ca e nevoie de o ... (vezi toată discuția)
Declaratie notar italia Justitiarul711 Justitiarul711 Declaratia de primire in spatiu a unei persoane de cetatenie romana, poate fi data in fata unui notar public din Italia, fara a fi necesara indeplinirea ... (vezi toată discuția)
Valabilitate act intocmit de un notar din malta Andreia90 Andreia90 Este valabil in Romania un act de renuntare la dreptul de ipoteca dat de creditor in fata unui notar din Malta, cu incheiere de legalizare si autentificat de ... (vezi toată discuția)