avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1786 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma din 2014, SRL-D, n-a avut activitate, doreste sa ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma din 2014, SRL-D, n-a avut activitate, doreste sa inchida

Buna ziua,
Firma din 2014, SRL-D, n-a avut activitate, doreste sa inchida, nu are acte , se stie doar cap.social 200 lei, de la adm.financiara am aflat ca a fost depus bilant si declaratii, si din 2016 nu exista nimic !
Balanta pot s-o intocmesc doar cu cap.social ? si in Bilant se va vedea doar cap.social !
Ultima modificare: Vineri, 4 Iulie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozite la lichidare Andreea Suciu-expert contabil Andreea Suciu-expert contabil Buna ziua, am o firma infiintata anul trecut care doreste radierea anul acesta. Acum trebuie sa întocmesc actele pentru etapa a doua, respectic închiderea ... (vezi toată discuția)
Amenda de la finante Gabrielro22 Gabrielro22 buna! am o firma care nu a avut deloc activitate de la infiintare( 2004 ) pana in prezent. De-a lungul anilor am tot predat la acte de m-am urat: balante, ... (vezi toată discuția)
E nevoie de angajarea unui contabil? emilia73 emilia73 Societate comerciala fara activitate, fara angajati.Doar cu actele de consituire pana acum.Trebuie sa depuna acum, in aprilie declaratia 100 si declaratia ... (vezi toată discuția)