avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Important. Bună ziua. Acum câteva zile eram la ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Important. Bună ziua. Acum câteva zile eram la cumpărături, după ce ...

Bună ziua. Acum câteva zile eram la cumpărături, după ce am ieșit din magazin am constatat că nu mai am telefonul. Nu îmi amintesc sa lo-i fii lăsat pe vreun raft... După constatarea am incercat sa sun pe număr, am dat mesaje că dau o recompensă de 1000 lei, doar sa mi-l înapoieze. Nici nu n răspuns... Am mers a doua zi la poliție iar cei de acolo au spus că trebuie să aștept 10 zile pentru a putea face o declarație cu furtul telefonului. Am explicat că am sunat și am dat si o recompensă dar făptașul nu a avut bunăvoința sa răspundă sau sa îmi înapoieze bunul , ceea ce rezultă clar că nu are de gând să mi-l înapoieze. Ce pot face și cum pot acționa pentru a-mi recupera telefonul?

Alte discuții în legătură

Produse neplătite la carrefour - posibile consecințe Damian00003 Damian00003 bună ziua, am 21 ani si am fost la Carrefour Băneasa sa fac cumpărături, am folosit aplicația self pay unde scanezi cand ei de pe raft, din neatenție ... (vezi toată discuția)
Nu mai primesc nici un raspuns de la politie dupa o plangere.. raidenco raidenco Am luat teapa acum o luna pe okazii.ro la un telefon in valoare de 450 de RON.In schimbul acelui telefon am primit in colet altul,nefunctional si in stare ... (vezi toată discuția)
Plata reparare telefon gasit ValiF ValiF Bună ziua / bună seara! De aproximativ o lună şi jumătate mă lovesc de o situaţie tare ciudată în ceea ce priveşte un telefon ce l’am găsit ... (vezi toată discuția)