avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua am cumparat in 2005 un imobil, acum doresc ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua am cumparat in 2005 un imobil, acum doresc sa il vând ...

Buna ziua am cumparat in 2005 un imobil .acum doresc sa il vind iar cei care vor sa cumpere prin credit bancar mi au cerut proiect pentru casa .insa eu nu am asa ceva de unde il pot scoate care este procedura.Multumesc

Alte discuții în legătură

Executare silită pe imobil moștenit în cotă parte? conor conor buna ziua. va rog sa ma ajutati cu o parere. in urma decesului tatalui meu in 1999 s.a facut succesiunea unei case a familiei si astfel mama mosteneste ... (vezi toată discuția)
Coproprietate imobil ContSters48867 ContSters48867 Caz real, Coproprietari nefiind sot-sotie, frate-sora, doar coproprietari fara legatura de rudenie intre ei, credit bancar pe ipoteca imobil inca 2 si juma, ... (vezi toată discuția)
Restanta credit costica55 costica55 Banca poate scoate la vanzare o locuinta obtinuta in urma unui contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere? daca da in ce conditii! Multumesc ... (vezi toată discuția)