avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am o problemă cu un laptop aflat încă în garanție ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am o problemă cu un laptop aflat încă în garanție (cumpărat ...

Am o problemă cu un laptop aflat încă în garanție (cumpărat de nou, are un an și câteva luni). A început să se închidă brusc și să scoată zgomote la ventilator. L-am dus la service-ul autorizat indicat în certificatul de garanție, dar mi-au spus după câteva zile că:

“Defecțiunea este cauzată de urme de lichid și praf în interior, ceea ce anulează garanția”.

Eu nu am vărsat absolut nimic pe laptop și am avut grijă de el. Am cerut poze sau vreo dovadă, dar nu au vrut să-mi dea nimic “scris”.

Alte discuții în legătură

Bună seara, săptămâna trecută am trimis la depanero un laptop ... Bulents Bulents Bună seara, săptămâna trecută am trimis la depanero un laptop care ,,bâzâia.,, si se încălzea, pe 13 iunie a ajuns în service laptopul, pe 16 iunie ... (vezi toată discuția)
"patrundere de lichide" in garantie mircea_arh mircea_arh Buna! Am cumparat pe firma un laptop Asus de la firma 39Computer Serv din CJ in ianuarie 2008. In dec 2008 am incercat reinstalarea de windows. Nu putea copia ... (vezi toată discuția)
Inlocuire piese laptop fara garantie anamaria1234 anamaria1234 Buna tuturor, Recent am varsat lichid pe laptopul meu si l-am dus imediat la servicceul autorizat X din Bucuresti. Acestia mi-au comunicat ca anumite ... (vezi toată discuția)