avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Fratele meu este decedat, are un copil recunoscut și ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Fratele meu este decedat, are un copil recunoscut și ...

Bună ziua fratele meu este decent are un copil recunoscut și celalalt din altă relație nu a fost recunoscut deși sau cunoscut în 2016. Acum acest copil ne recunoscut cum poate întra în drepturile lui de la taică-său

Alte discuții în legătură

Divort cu minor andradacraciunica andradacraciunica Buna ziua, intentionez sa divortez, am doi copii monori, insa unul este nascut inaintea casatoriei cu tatal lui, iar acesta nu l-a recunoscut.Celalat copil ... (vezi toată discuția)
Copil abandonat ContSters79661 ContSters79661 Buna ziua. Fratele meu a avut o relatie de concubinaj cu o fata acum cativa ani. S-au despartit de mai mult timp si anul trecut ea l-a anuntat ca are un copil ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea unui copil florinc1967 florinc1967 Salut.Acum 5 ani am cunoscut in Spania o romanca si am stat impreuna pana acum 5 luni. In aceasta perioada s-a nascut fata noastra.Ea ma rugat sa un o recunosc ... (vezi toată discuția)