avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua, am incheiat un contract de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua, am incheiat un contract de vanzare/cumparare a unei ...

Buna ziua , am incheiat un contract devanzare/cumparare a unei masini , SCHIMB , noi am dat o masina si am primit in schimb alta .
Totul a fost ok timp de trei zile , dupa care cel cu care am facut schimbul - a folosit masina (noi nu am folofit-o) , si a mai cerut in schimbul fiscalului , o suma de bani si un rand de jante cu roti , pe care initial nu le-a vrut .
in prezent .. noi am trimis jantele - nu stiu daca an facut bine -si nu vrea sa trimita fiscalul ( ne-a trimis doar poza dupa el ) ca sa putem finaliza actele . noi am discutat cu ei si ne-am oferit sa trimitem fiscalul nostru cu ramburs al lor. dar nu vor , vor bani .
ce pot face . Multumesc pentru ajutor
Cel mai recent răspuns: POR123 , utilizator 15:21, 10 Iulie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
încercați sa-l notificati prin avocat sau executor, dându-i termen de predare; daca continuă să refuze, va trebui să mergeți în instanță.
multumesc din suflet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cu service auto Alina Spy Alina Spy Buna ziua! Cum as putea rezolva urmatoarea problema: In luna octombrie 2017 mi-am dus masina la un service din Brasov (proprietarul imi este ruda foarte ... (vezi toată discuția)
Casco uniqa accepta dauna apoi refuza plata. sky1 sky1 pasii: 1. Jantele masinii distruse pe drumul public intr-un sant perpendiculat pe carosabil. 2. Dosarul este deschis, inspectorul se deplaseaza pentru ... (vezi toată discuția)
Probleme despagubiri euroins! ajutor!!! rouacasiope rouacasiope sambata, ora 23:30... ma indrept spre casa; inaintea mea circula o dacie. vreau sa o depasesc... soferul vireaza la stanga fara sa se asigure, fara sa ... (vezi toată discuția)