avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua O sa particip la un examen de titularizare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua O sa particip la un examen de titularizare si m-am ...

Buna ziua

O sa particip la un examen de titularizare si m-am gandit sa folosesc o casca pentru copiere. Care sunt consecintele in cazul in care o sa fiu prins? Se face dosar penal pentru asa ceva?

Multumesc

Alte discuții în legătură

Articolul 253 din metodologia pentru titularizare in invatamant sorella sorella Am dat examen de titularizare in invatamant 3 ani la rand: in 2014 am obtinut media 7,64, in 2015 am obtinut media 8,40, in 2016 am obtinut 7,46. In anul ... (vezi toată discuția)
Anulare permis, ncp Nmk mk Vfcfsc Nmk mk Vfcfsc Buna seara! In urma unei hotarari definitive si irevocabile, pt infractiuni la regimul circulatiei, cu anularea permisului. Dupa cat timp se poate prezenta ... (vezi toată discuția)
Dosar penal, conducerea unei masini fara permis Alin.... Alin.... Buna ziua!!! Mai aveam 2 zile si dădeam sala, si m-am urcat la volan si ma prins politia, mi-au facut dosar penal, acum am luat sala si mai am o luna pana ... (vezi toată discuția)