avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2044 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am lucrat in perioada decembrie 2002-decembrie 2005 in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am lucrat in perioada decembrie 2002-decembrie 2005 in Egipt ...

am lucrat in perioada decembrie 2002-decembrie 2005 in Egipt - Cairo ma incadrez in predeverile decretului 112?
va multumesc mult pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:37, 14 Iulie 2025
Angajaţii trimişi sa lucreze în tari cu clima greu de suportat beneficiază de:
a) reducerea timpului de lucru pînă la 6 ore pe zi;
b) acordarea unui concediu suplimentar de odihnă de 9-18 zile lucrătoare, în condiţii similare cu concediul de odihnă anual. Angajaţii trimişi sa îndeplinească munci didactice beneficiază de concediile anuale de odihnă stabilite pentru cadrele didactice;
c) acordarea unui adaos la vechimea în munca, pentru drepturile de asigurări sociale, de 6 luni la fiecare an lucrat.

Egipt - Cairo se incadreaza in prevederile Decretului nr. 112 din 22 martie 1965 privind acordarea unor drepturi angajaţilor trimişi sa lucreze în tari cu clima greu de suportat
Ultima modificare: Luni, 14 Iulie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitate in tari cu clima greu de suportat spirykos spirykos care este grupa de munca in care se incadreaza persoanele ce au fost detasate la ARCIF si au lucrat in IRAK inainte de 1989,cum se aplica reglementarile la ... (vezi toată discuția)
Sporuri pensionare pentru munca prestata in tari cu clima greu de suportat liviuteodorescu1953 liviuteodorescu1953 Buna ziua,doresc sa stiu daca pt munca, de aprox 14 ani,prestata pt MAE,conform nomenclatorului existent,doar in tari cu clima greu de suportat,pot beneficia ... (vezi toată discuția)
Obtinerea incadrarii in gr. i de munca pentru perioada lucrata in strainatate in conditii deosebite CosticaV CosticaV Buna ziua, As fi recunoscator daca m-ar putea ajuta cineva cu un sfat in urmatoarea problema: Sunt pensionat din 2011 si la iesirea la pensie am incercat sa ... (vezi toată discuția)