avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna am 2 luni un credit ifn întârzieri am vb cu ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna am 2 luni un credit ifn întârzieri am vb cu firma dd recuperare ...

Buna am 2 luni un credit ifn întârzieri am vb cu firma dd recuperare sa pun jumate acuma in contul dar nu am disponibila suma mai ma pot astepta o luna
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 22:36, 14 Iulie 2025
Intrebati-i . Foarte probabil , nu va vor mai pasui , daca v-ati luat un angajament si nu l-ati respectat . Dar , pana nu ii intrebati , nu stiti precis .
Ultima modificare: Luni, 14 Iulie 2025
CHKa, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă azi ajunge un dosar la domnul executor- întrebare procedura Mihai Ovidiu ov Mihai Ovidiu ov Dacă azi ajunge un dosar la domnul executor este adevărat ce mi a transmis ifn ul ca dacă luni fac plata, măcar jumate, voi plăti cheltuielile de ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperare ameninta cu executarea , dar nici nu vrea sa semneze un acord de plata ANNA192 ANNA192 tatal meu are un credit la ofirma de recuperare ,am convenit cu dansii si am facut un angajament de plata lunar am achitat 100 euro si acum pt ca data de ... (vezi toată discuția)
Neintelegere cu firma de recuperare ana193 ana193 Buna ziua, Tatal meu a avut un credit la banca si din motive de sanatate nu am mai putut plati ratele la banca(el sta la tara si este paralizat la pat). Am ... (vezi toată discuția)