avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Firma de recuperare ameninta cu executarea , dar nici ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Firma de recuperare ameninta cu executarea , dar nici nu vrea sa semneze un acord de plata

tatal meu are un credit la ofirma de recuperare ,am convenit cu dansii si am facut un angajament de plata lunar am achitat 100 euro si acum pt ca data de 30.06.13 cade duminica salariul il iau luni ,logic ca nu ma incadrez in luna si pt o zi cei d ela firma de recuperare m-au amenintat ca, daca nu platesc astazi nu vor mai fi de caors sa platesc lunar ci toata suma .
puneti-mi legal crede-ti ca se poate intampla ceva?pt o zi intrziere?
am vb frumos cu ei le-am spus ca iau sal luni si nu pot sa platesc atsazi si mi-au vb f urat.

As dori sa mai intreb un lucru si anume:

m-am tot rugat de ei sa-mi semneze un angajament d eplata ,sa-mi de-a nr d einreg etc ,am fost personal la firma de recuperare si o duduie mi-a spus ca imi vor face grafic de rambursare ,acum aceasta dna mi-a spus ca nu poate sa-mi faca intrucat suma pe care eu ar trebui sa o patesc ar fi de 200 euro ca sa-mi faca acest grafic de ramb.caci asa le cere politica fimei.
Ma poate ajuta cineva va rog cu un sfat,ce ar trebui s afac pt ca observ pe zi ce trece ca ,vb la tel din ce in ce mai urat .ameninta etc.
Eu luna d eluna am achitat fara intaziere 100 euro ,acum s-au gandit ei ca trebuie sa achit 150 euro daca nu ...bla,bla .Nu vor sa-mi semneze acel angajament in care le-am spus ca voi plati 150 euro lunar dar,sa nu mai aibe pretentii,pt ca poate sa-mi ceara luna viitoare 500 euro.
Ultima modificare: Vineri, 28 Iunie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gabi120 , utilizator 13:57, 29 Iunie 2013
Acelasi lucru l-a patit si tatal meu; a platit o suma mai mare, dar firma nu vrea sa faca un angajament de plata pentru restul banilor, si ii cer din nou mai multi bani in loc de o rata. Si lui i-au tot spus de nu stiu cate ori ca il executa silit, dar astea sunt doar amenintari; nu il vor da in judecata pentru ca plateste ceva. Din ce sfaturi am primit si eu, singura solutie e un avocat; banca spune ca recuperarile negociaza, recuperarile nu vor sa negocieze, impun sume pe care nu le pot plati, deci...
Nu au cum sa te puna sa platesti toata suma pentru o zi intarziere. In cazul tatalui meu ,el a platit luni la rand dupa data scadenta si l-au pus sa platesca intarzieri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neintelegere cu firma de recuperare ana193 ana193 Buna ziua, Tatal meu a avut un credit la banca si din motive de sanatate nu am mai putut plati ratele la banca(el sta la tara si este paralizat la pat). Am ... (vezi toată discuția)
Angajament de plata firme recuperare ser192 ser192 Din aprilie 2012,creditul meu a fost vandut unei firme de recuperare ,am achitat la inceput cat mi s-a impus 300 euro ca apoi sa platesc cate 100 euro lunar ... (vezi toată discuția)
Credit restant gascan gascan Buna.Am contractat in 2009 un credit(de nevoi personale negirat cu nimic) in valoare de 15000 lei,si in urma pierderii locului de munca am inregistrat ... (vezi toată discuția)